Мощна наркоакция на пловдивската полиция доведе до 10 арестувани.  Екшънът се

...
Мощна наркоакция на пловдивската полиция доведе до 10 арестувани.  Екшънът се
Коментари Харесай

10 арестувани с дрога в Пловдивско, крият марихуана в шокола...

Мощна наркоакция на пловдивската полиция докара до 10 задържани. 
 
Екшънът се разиграл в сряда, когато чиновници на отдел „ Криминална полиция ” и бранш „ Специализирани тактически дейности “ почнали реализация на интервенцията. 

Първо са арестувани двама мъже - на 20 и 21 години, а в колите им са открити 1300 грама марихуана и 10 грама кокаин. Часове по-късно, като съпричастен, е арестуван и 32-годишен гражданин на кюстендилско село. При претършуване на домашния му адрес чиновници на открити и конфискувани близо 2300 грама марихуана и електронна везна. С разпореждане на наблюдаващия прокурор тримата мъже са арестувани за 72 часа.

Ден по-рано, при аналогична акция на служители на реда от Шесто районно са задържани двама мъже  - на 40, 44, с престъпни регистрации и осъждани. При траялите процесуално – следствени дейности от частни адреси в квартал „ Изгрев ” униформените иззели 8 таблетки клозепам  и към 0,153 г пинака.



В жилищата на други двама асеновградчани са открити към 1.400 г амфетамин. В Сопот чиновници на полицията в Карлово  спрели за инспекция 18-годишно момиче и при обиск у нея намерили 1,45 г марихуана, а у 27-годишна - малко количество амфетамин. 

Три топчета с 0.375 г марихуана са конфискувани от 17-годишен престъпно проявен и осъждан, спрян за инспекция от служители на реда от Първомай. При ревизия на автомобил, осъществена от чиновници на районното в Стамболийски, е открита кутия от шоколад, в която 22-годишния собственик укривал 0.510 г марихуана.

Колата била паркирана в землището на село Цалапица, мъжът е с предходни престъпни прояви и присъди. Срещу причинителите се водят бързи производства. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР